Disclaimer

Algemeen
thuistesten24 zorgt ervoor dat de informatie van alle gebruikers die deel maken van haar website veilig wordt behandeld. Wij gebruiken deze gegevens om de bestellingen zo snel als mogelijk te laten verlopen. Los daarvan zullen wij deze gegevens ook alleen gebruiken met uw toestemming. thuistesten24 zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

Disclaimer voor thuisten24.nl
thuistesten24.nl kan geen garantie bieden betreffende de resultaten van de HIV testen,chlamydia testen, urineweginfectie testen, zwangerschapstest en ovulatietest, noch aansprakelijk gesteld worden voor de schade die, rechtstreeks of onrechtstreeks, het gevolg is van een onderbreking in de beschikbaarheid van de site.

Thuistesten24 recht
De informatie op thuistesten24 mag worden gelezen, gedownload en gelinkt worden. Het is verboden om materiaal van de website te veranderen, verkopen of op een andere website te plaatsen zonder voorafgaande en schriftelijke toestemming van thuistesten24.

Testen
Er bestaat een mogelijkheid dat de resultaten afwijken per test. Bovendien kunnen er fouten optreden bij de verwerking van de test. thuistesten24.nl is niet verantwoordelijk voor de bovengenoemde problemen.

Twijfel geval
De door ons verstrekte informatie kan het medisch advies van een arts of verpleegkundige nooit vervangen. De verantwoordelijkheid voor de beslissingen die je neemt op basis van de verstrekte informatie ligt altijd bij de gebruiker. Bij onrust of ernstige klachten wordt er geadviseerd om altijd contact op te nemen met je huisarts.

Externe bronnen
Via deze site wordt toegang geboden tot websites en informatiebronnen van derden. thuistesten 24 is niet verantwoordelijk voor de juistheid van deze informatie.

Opmerkingen/suggesties
Heeft u opmerkingen of suggesties voor onze website, dan ontvangen wij deze graag via
info@thuistesten24.nl

Mini Cart 0

Your cart is empty.